Hans Huijbers benoemd voor derde termijn

Hans Huijbers is herbenoemd als voorzitter van de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie. Het is zijn derde en laatste termijn als ZLTO-voorman.

Hans+Huijbers+benoemd+voor+derde+termijn
© Fotografie Dani

Huijbers (58) is sinds 2009 voorzitter en zijn tweede termijn liep deze maand af. Hij gaf aan beschikbaar te zijn voor een derde termijn. Het ZLTO-bestuur heeft Huijbers daarom opnieuw voorgedragen en werd daarin unaniem gesteund door de ledenvergadering.

De ZLTO-voorman geeft de komende periode verder uitvoering aan de meerjarenvisie: Boeren hebben een oplossing. 'De sector staat voor stevige uitdagingen. Ik ben ervan overtuigd dat boeren oplossingen hebben voor allerlei maatschappelijke vraagstukken. Ik wil me ook de komende tijd graag inzetten om dat aan de maatschappij te laten zien. Ik ben nog niet klaar bij ZLTO en ik heb er zin in.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  10° / 5°
  30 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  30 %
 • Zaterdag
  10° / 6°
  55 %
Meer weer