LLTB+partner+van+TEDxVenlo
Nieuws
© TEDxVenlo

LLTB partner van TEDxVenlo

De LLTB is dit jaar partner van TEDxVenlo, een bijeenkomst met tal van sprekers over technologie, entertainment en design (TED).

In 1984 was de eerste bijeenkomst in Californië, Verenigde Staten. Inmiddels wordt in diverse Nederlandse steden een TEDx-event gehouden. Enkele jaren geleden hield LLTB-lid Corine Fleuren een toespraak op TEDxVenlo.

Dit jaar spreekt LLTB-lid Philippe van der Grinten over Bokashi. Hij is ook een van de sprekers op het LLTB Jaarcongres. 'TEDxVenlo is van toegevoegde waarde voor de innovatieontwikkeling in de regio Venlo', zegt LLTB-voorzitter Léon Faassen. 'Het zou goed zijn als de komende jaren meer leden op het TEDx-podium staan.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  11° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
 • Zaterdag
  13° / 7°
  10 %
Meer weer