Eerste Thank a Farmer Day

Boer Bewust start een campagne om burgers te laten zien wat er allemaal voor nodig is om een gezonde maaltijd op tafel te krijgen. Vrijdag was het voor het eerst Thank a Farmer Day.

Eerste+Thank+a+Farmer+Day
© Boer Bewust

De campagne trapte vrijdag af met advertenties in de Telegraaf en Metro waarin boeren hun verhaal vertellen. Boer Bewust is opgericht door boeren die zich ergerden aan de eenzijdige berichtgeving in de media over de gangbare landbouw.

'We zijn niet op medelijden of een schouderklopje, maar we willen bij consumenten het besef vergroten over wat er nodig is om goede en gezonde voedingsmiddelen te produceren', zegt Koos In 't Hout, communicatieadviseur van Boer Bewust.

Vertrekpunt

Vrijdag was het voor het eerst Thank a Farmer Day. Boer Burger haalde deze Dank een Boer Dag uit Amerika, waar het al een bekend fenomeen is. 'We hebben de afstand tussen boer en burger te groot laten worden, we willen deze weer verkleinen', aldus In 't Hout. 'Thank a Farmer Day is daarvoor een mooi vertrekpunt.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  18° / 8°
  20 %
 • Donderdag
  18° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  15° / 11°
  25 %
Meer weer