V%C3%A4derstad+met+John+Deere+naar+Rusland+en+Oekra%C3%AFne
Nieuws
© Väderstadt

Väderstad met John Deere naar Rusland en Oekraïne

Väderstad is in Rusland en Oekraïne een regionaal dealerpartnerschap aangegaan met John Deere. Daardoor staat Väderstad nog dichter bij de klanten en versterkt het de aanwezigheid.

Dit partnerschap betekent dat de producten van Väderstad en John Deere in deze beide landen via hetzelfde dealernetwerk worden verkocht. Rusland en Oekraïne zijn voor Väderstad belangrijke markten.

Op dit moment maken in beide landen samen bijna vierduizend agrarische ondernemers gebruik van de machines van Väderstad. Als volgende stap en om dichter bij de boeren in Rusland en Oekraïne te staan, gaat Väderstad in de regio een partnerschap aan met John Deere.

Exclusieve recht

Deze overeenkomst betekent dat de Russische en Oekraïense John Deere-dealers, als onderdeel van de met Väderstad gesloten dealerovereenkomsten, het exclusieve recht krijgen om in hun regio Väderstad-producten te verkopen.

'Dit partnerschap biedt Väderstad de mogelijkheid om onze aanwezigheid op twee belangrijke markten zowel te versterken als geografisch uit te breiden. Onze klanten in Rusland en Oekraïne profiteren hiermee van het brede service- en ondersteuningsnetwerk van ervaren dealers', zegt Mattias Hovnert van Väderstad.

Als extra ondersteuning voor de klanten zetten de dochterondernemingen Väderstad Rusland en Väderstad Oekraïne hun belangrijke functie als lokale verkoop- en servicespecialisten voor Väderstad die dicht bij hun klanten staan in deze markten voort.

Familiebedrijf

Een belangrijk aspect is dat het een distributieovereenkomst tussen Väderstad en John Deere voor de Russische en Oekraïense markt betreft. Väderstad is een Zweeds familiebedrijf, dat geen intenties heeft om overgenomen te worden of te fuseren.

John Deere heeft een uitstekende reputatie als mondiale leverancier van landbouwmachines van hoge kwaliteit. Daarom beschouwt Väderstad John Deere als een passende partner in deze markten.

Hovnert: 'De producten van Väderstad en de trekkers en andere producten van John Deere, stuk voor stuk van hoge kwaliteit, passen goed bij elkaar. Dit partnerschap zal dan ook onze beide merken in deze regio sterker maken.'

Complete serie

Christoph Wigger van John Deere: 'Dit partnerschap stelt John Deere-dealers in staat om Russische en Oekraïense klanten een completere serie machines te bieden. De dealers hebben toegang tot zowel een breed scala aan John Deere-machines als de grondbewerkings en zaaimachines van Väderstad.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  7° / 3°
  10 %
 • Maandag
  6° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  10 %
Meer weer