Ploeger+heeft+driewielige+zelfrijder+AT4103+af
Nieuws
© Ploeger

Ploeger heeft driewielige zelfrijder AT4103 af

Ploeger heeft de mechanisch aangedreven AT4103 driewielige zelfrijder af. De Nederlandse fabrikant toont de machine op de beurs Agritechnica, in november in Hannover.

De AT4103 is een zelfrijder waarop verschillende opbouwen zijn te monteren, bijvoorbeeld een mestverspreider of een mesttank. De machine is geschikt voor het verspreiden en injecteren van onder andere vloeibare en droge mest, compost, vinasse en kalk.

Ploeger heeft de machine voorzien van veel betrouwbare en bekende componenten. Zo is gebruikgemaakt van Claas Vista 2-cabine, een Scania-motor en CVT-transmissie van ZF. Dit komt de beschikbaarheid van reserveonderdelen ten goede.

Nichemachines

Met de AT4103 wil Ploeger groeien in de markt van nichemachines. Bij de ontwikkeling van de machine heeft Ploeger zich gericht op mechanische aandrijving, vierwielaandrijving, comfort, goede gewichtsverdeling, gemakkelijke bediening en gebruiksgemak.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  8° / 2°
  10 %
 • Zaterdag
  11° / 4°
  20 %
 • Zondag
  8° / 4°
  20 %
Meer weer