BartsParts biedt hulp bij incourante onderdelen

BartsParts biedt mechanisatiebedrijven in de landbouw, tuin en park en intern transport hulp bij het verkopen van hun incourante onderdelen.

BartsParts+biedt+hulp+bij+incourante+onderdelen
© Han Reindsen

Deze bedrijven hebben naar schatting zo'n 300 miljoen onderdelen op de plank liggen, waarvan een groot gedeelte minder goed of nauwelijks verkoopbaar is.

BartsParts biedt sinds enkele maanden de mogelijkheid om deze onderdelen aan te bieden via de webshop op www.bartsparts.eu. Via deze webshop kunnen klanten van over de hele wereld deze onderdelen bestellen.

Niet meer leverbaar

Het systeem is bedacht voor met name incourante onderdelen die bijvoorbeeld bij de fabrikant niet meer leverbaar zijn. De dealer die een dergelijk onderdeel toevallig nog op de plank heeft liggen, heeft via BartsParts een veel grotere kans om dit onderdeel alsnog te verkopen.

De eindgebruiker die op zoek is naar het betreffende onderdeel, kan via de website van BartsParts veel sneller zien of dit onderdeel nog bij een van de aangesloten dealers op voorraad is in plaats van stad en land af te zoeken.

Ook gangbare onderdelen

Ondanks dat het concept is ontstaan vanuit de gedachte van incourante onderdelen, worden dealers ook aangemoedigd om gangbare onderdelen aan te bieden. Het is immers niet ondenkbaar dat een klant die een specifiek incourant onderdeel bestelt, ook een gangbaar onderdeel mee wil bestellen. De voorraad bestaat nu uit ongeveer 60 procent incourante onderdelen en 40 procent courante onderdelen.

De prijs die BartsParts vraagt voor onderdelen is gebaseerd op de korting die de dealer wil verstrekken. Deze is vooral afhankelijk van hoe graag een bedrijf van de onderdelen af wil.

Webshop

BartsParts is geen marktplaats. Het bedrijf neemt beide partijen het werk uit handen. Dealers hoeven zich geen zorgen te maken over betaling en verzenden, klanten niet over garanties of retourzendingen. BartsParts zorgt daarvoor en is naar buiten toe gewoon een webshop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer