De beste bestuurslui…

In Nieuwe Oogst van afgelopen zaterdag stond een LTO-oproep voor nieuwe bestuurders voor de nieuw te vormen vakgroepbesturen.

De+beste+bestuurslui%E2%80%A6
© Maartje van Berkel

Dit is het moment om uw stem te laten horen en mee te besturen. Veel potentiële jonge bestuurders kijken waarschijnlijk op tegen de tijdsinvestering en de inzet die dit vraagt. Maar het zal meevallen hoor, want wat is nou leuker en wat geeft nou meer voldoening dan werken voor de sector waar uw hart ligt?

Dit is het moment om lef te tonen en mee aan het roer te zitten van uw eigen vakgroep. U kunt meebepalen waar we met de Nederlandse agrarische sector naartoe moeten gaan de komende jaren. Een gezamenlijke uitdaging. Grijpt u deze kans?

We hebben krachtige bestuurders nodig die werken aan de uitstraling en de inhoud van de land- en tuinbouw. Niet alleen vanaf de zijlijn commentaar geven, want de beste bestuurslui staan immers aan wal.

Pak deze kans en doe met ons mee. Veel ketenpartners hebben al interesse getoond om samen met LTO Nederland de uitdaging aan te gaan. De oproep geldt voor iedereen die mee wil bouwen, ook al bent u (nog) geen lid.

We willen een mooie afspiegeling van de Nederlandse agrarische sector terugzien in de vakgroepbesturen. Ervaren bestuurders en jonge honden. Vrouwen en mannen. Het belangrijkste is dat u barst van de energie en ideeën hebt hoe u uw vakgroep verder de toekomst in kunt helpen.

Het is dus niet de vraag wat LTO voor u kan doen, maar wat u voor LTO kunt doen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  3° / 2°
  85 %
 • Woensdag
  6° / 1°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 0°
  20 %
Meer weer