New+Holland+populairste+trekkermerk
Nieuws
© Hendrik Begeman

New Holland populairste trekkermerk

New Holland is het belangrijkste trekkermerk op Nederlandse loonwerkbedrijven. Dat blijkt uit de LoonwerkScanner van AgriDirect, de jaarlijkse telefonische inventarisatie onder Nederlandse loonwerkbedrijven.

In de maanden januari tot en met maart 2017 werden zo'n 1500 loonwerkers benaderd met vragen over onder andere hun toekomst- en investeringsplannen. Van de ondervraagde Nederlandse loonwerkers blijkt 25,1 procent New Holland het meest belangrijke trekkermerk te vinden.

Het aandeel van John Deere bedraagt 23,4 procent en daarna volgt Fendt, dat door 20,6 procent van de respondenten als belangrijkste trekkermerk wordt genoemd.

Nieuw of tweedehands

Van de Nederlandse loonwerkers heeft 23,6 procent plannen om te investeren in een trekker. Van de ondervraagden overweegt 15,9 procent de aanschaf van een nieuw exemplaar en 4,6 procent denkt aan een tweedehands. Verder wil 3,1 procent investeren in een trekker, maar heeft de keuze nog niet gemaakt tussen een nieuwe of tweedehandse.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  7° / 3°
  10 %
 • Maandag
  6° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  10 %
Meer weer