Topvee+op+veiling+ALH+%40Homesale
Nieuws
© ALH Genetics

Topvee op veiling ALH @Homesale

De fokveeveiling @Homesale van ALH Genetics kent een aantal interessante veilingnummers. In totaal komen op 12 juni in Damwoude 128 nummers onder de hamer, waarvan 107 dieren.

Het eerste nummer in de catalogus, Dukefarm Mon Deloria, is direct al een topper. Op basis van haar genomics is ze de nummer 5 GTPI kalf in Europa en het hoogste GTPI-kalf dat ooit is geveild in Europa.

Kleindochter Durham Lassie

Ook catalogus nummer 4, ALH Braxton Luna, zal een van de dieren zijn die hoge ogen gooit. Ze is als vaars ingeschreven met AB-88 en AB-89 voor haar uier. De grootmoeder van dit dier is Lylehaven Durham Lassie EX-94.

De ALH @Homesale is op vrijdag 12 juni bij ALH Genetics, Dammelaan 31 in Damwoude. De bezichtiging is op donderdagavond vanaf 18 uur en vrijdagochtend vanaf 10.30 uur. De feitelijke veiling start om 14 uur.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  13° / 8°
  80 %
 • Zaterdag
  14° / 8°
  70 %
 • Zondag
  16° / 9°
  70 %
Meer weer