LTO en MBO Greenport zoeken ver(s)koper

LTO organiseert in samenspraak met MBO Greenport een wedstrijd voor AOC studenten. Ruim zeventig leerlingen gaan de komende weken de strijd met elkaar aan om ver(s)koper van 2014 te worden.

De leerlingen doen dit op basis van kennis en vaardigheden, passend bij het beroep van verkoper in de glastuinbouw.

De wedstrijd wordt uitgevoerd door eerstejaars studenten Business & Management en Horti Technics, als voorloper op het toekomstige agro-cluster.

Kwekers bezoeken

Rond 26 kwekers uit de regio ondersteunen de studenten. Opdracht is om tijdens een Fair verschillende kwekers te bezoeken. Met één kweker maken zij afspraken voor een vervolgbezoek om er meer te weten te komen over het product, het bedrijf, de markt en de marketingplannen.

De studenten presenteren in december hun bevindingen aan een jury bestaande uit vooraanstaande ondernemers. Zij letten vooral op de toegevoegde waarde van het product, de marketinggedachte, de klantgerichtheid en de PR-campagne van de kwekers.

Finale in 2015

De acht beste presentaties nemen het tegen elkaar op tijdens de finale in januari 2015. De student die ‘zijn' kweker het beste presenteert mag zich ver(s)koper van het jaar 2014 noemen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer