Boomkwekers collectief op Plantarium

‘Verbinden’ is het thema van de Internationale Vakbeurs Plantarium. Dit thema bracht de stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop er toe om met acht boomkwekerijbedrijven een collectieve standdeelname te organiseren.

Boomkwekers+collectief+op+Plantarium
© Plantarium

De standruimte voor deze deelname is gratis beschikbaar gesteld vanuit de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij. Hiermee geven zij aan dat vernieuwing en verbinding belangrijke pijlers zijn en bieden zij nieuwe bedrijven een mooi podium om zich te profileren.

Voor de invulling en presentatie van de stand en producten moeten de deelnemers zelf zorg dragen.

Collectieve stand

Aan deze collectieve stand nemen twee startende boomkwekers en zes boomkwekers deel die hebben deelgenomen aan de Masterclass Conceptontwikkeling van Kennis en Innovatie Impuls. De boomkwekers zijn alle beursdagen aanwezig om de bezoekers te ontvangen.

De deelnemende bedrijven aan deze collectieve stand zijn: Boomkwekerijen Gebr. Griffoen, Buxuskwekerij Wim van der Winden bv, DF Skimmia’s, Clematiskwekerij Van der Werf, en onder 4moreplants staan J.G. Noordam, V.M. Stolwijk, J. de Lange en E. van Tol.

Het collectief staat tijdens Plantarium, Hazerswoude-Dorp, van 26 tot en met 30 augustus in Standnr. 262-267.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 5°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer