CEO+Incotec+opent+Plantarium+2014
© Willem Dijkema

CEO Incotec opent Plantarium 2014

CEO Jan Willem Breukink van Incotec opent op woensdag 27 augustus de internationale vakbeurs voor de boomkwekerij Plantarium 2014.

Breukink is tevens voorzitter van het bestuur van Seed Valley, een cluster van bedrijven in Noord-Holland tussen Enkhuizen en Warmenhuizen die zijn gespecialiseerd in de veredeling, productie en verkoop van hoogwaardige zaden en plantaardig uitgangsmateriaal.

Op deze manier maakt Plantarium de verbinding met de beginschakel van de keten, het uitgangsmateriaal. Incotec is een wereldwijd bedrijf dat zich toelegt op de marktintroductie van nieuwe technologieën in de zaadindustrie.

Topsector

Breukink is ook bestuurder van de topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

Het topsectorenbeleid van het ministerie van Economische Zaken is gericht op samenwerking tussen bedrijven, onderzoekers en overheid en heeft tot doel ons land economisch en maatschappelijk tot de wereldtop te laten behoren.

Xi Jinping

In die functie maakte Breukink onlangs deel uit van de delegatie die de Chinese president Xi Jinping tijdens zijn staatsbezoek aan Nederland een toelichting gaf over de innovatieve agro- en voedseltechnologie die hier wordt ontwikkeld.

Plantarium 2014 wordt gehouden van 27 tot en 30 augustus 2014 in het Plantariumgebouw in het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude.

Weer

 • Zondag
  15° / 7°
  20 %
 • Maandag
  16° / 6°
  40 %
 • Dinsdag
  18° / 14°
  60 %
Meer weer