Plantarium+biedt+ook+buiten+demonstraties
Nieuws
© Plantarium

Plantarium biedt ook buiten demonstraties

Op Plantarium 2014 verzorgen de toeleveranciers ook demonstraties buiten. Ruim tien standhouders laten diverse ontwikkelingen zien op een nieuwe locatie nabij de entree.

Op het buitenterrein hebben de toeleveranciers ruimte om hun machines werkend te demonstreren. Denk hierbij aan potmachines, onkruidbestrijding, snoeimachines en beregening. Maar ook accu aangedreven gereedschap en biologisch afbreekbare potten worden getoond.

Potmachines

Martin Stolze laat een oppotmachine zien met een buffertafel opstelling. De Ecobasic potmachine van Javo wordt getoond met de snel verstelbare pottenkrans en de op meerdere plaatsen te monteren afloopband.

Mantis demonstreert een nieuwe methode van onkruidbestrijding met behulp van heet water. Daarnaast zijn er de nieuwe modellen Mantis ULV apparatuur met Flex Kappen voor onkruidbestrijding zonder water.

Zeer divers aanbod

Voor het snoeien van stekken, vollegrondsplanten en containerplanten planten demonstreert Pack TTI drie verschillende machines. Haifa toont planten vanuit onderzoek met diverse Multicote formuleringen. Voets laat diverse boomkwekerijmachines zien, waaronder een veldspuit en transportmiddelen.

Broere Beregening toont het innovatieve DWS systeem, een nieuwe manier van wateropslag, daarnaast zijn er diverse typen dripirrigatie te zien. Floor van Schaik demonstreert een breed sortiment rekken voor in de teelt en afzet van containerplanten.

Agrocultuur komt met een innovatief windscherm, accu aangedreven gereedschap en de biologisch afbreekbare Plantypot. Wevab toont een compleet presentatieconcept. Teeltoptimalisatie met QMS Boomteelt is te zien bij DLV Plant.

Trade Centre

Plantarium 2014 wordt gehouden van 27-30 augustus 2014 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  13° / 8°
  20 %
 • Dinsdag
  13° / 7°
  40 %
 • Woensdag
  13° / 8°
  85 %
Meer weer