Alleen+Nederlandse+eindproducten+in+China
Nieuws
© Vlaggen.nl

Alleen Nederlandse eindproducten in China

De Chinese toezichthouder AQSIQ heeft vanmorgen aangegeven dat het doorvoeren of exporteren van eindproducten met vermelding van een buitenlandse of EU-producent op het Nederlandse veterinaire exportcertificaat niet is toegestaan.

Alleen eindproducten uit Nederland worden geaccepteerd. Voor doorvoer van producten geldt dat AQSIQ deze alleen accepteert wanneer deze zijn voorzien van een veterinair certificaat van de autoriteiten van het land van herkomst.

Een eindproduct met als herkomst België moet worden begeleid met een veterinair certificaat van de Belgische autoriteiten. Producten geproduceerd in Nederland met grondstoffen vanuit de Europese Unie zijn vooralsnog nog te voorzien van een Nederlands certificaat.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  23° / 8°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 14°
  70 %
 • Woensdag
  18° / 14°
  50 %
Meer weer