Cumela presenteert aanrijdbeveiliging

Bezoekers van AgroTechniek Holland (ATH) in Biddinghuizen kunnen bij verschillende trekkermerken kennismaken met de aanrijdbeveiliging die in de fronthef bevestigd kan worden.

Cumela+presenteert+aanrijdbeveiliging
© Nieuwe Oogst

Deze beveiliging is ontworpen door mechanisatiebedrijf Peecon in Etten-Leur en zorgt ervoor dat de gevolgen van aanrijdingen met trekkers zo veel mogelijk beperkt blijven. Het betreft een horizontale demper in de fronthef van een trekker.

Verkeersveiligheid is een van de thema's van mechanisatiebeurs AgroTechniek Holland. In het kader daarvan besteedt de belangenorganisatie voor loonbedrijven Cumela aandacht aan de aanrijdbeveiling voor trekkers.

Klap absorberen

Doel van de demper is de klap van een eventuele aanrijding zo veel mogelijk te absorberen en te voorkomen dat aangereden objecten minder snel onder de trekkers terechtkomen.

Volgens Cumela is de meest functionele hoogte van de aanrijdbeveiliging 40 centimeter vanaf de grond. De beveiliging is eenvoudig in hoogte en breedte instelbaar.

• Lees alle berichten over deze mechanisatiebeurs in het www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1738160&h=ATH 2012ATH-dossier

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  50 %
 • Woensdag
  9° / 2°
  15 %
Meer weer