ATH+2012
© Nieuwe Oogst

ATH 2012

Voor de tweede keer wordt AgroTechniek Holland (ATH) gehouden. De beurs voor agrarisch Nederland vindt van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 september plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

Ruim 220 importeurs, fabrikanten en dealers van landbouwmechanisatie en dienstverleners exposeren en demonstreren tijdens de www.agrotechniekholland.nlATH op zo'n 18 hectare hun diensten en producten.

Meer dan 400 grote en toonaangevende merken zijn in Biddinghuizen vertegenwoordigd met meer dan 2500 landbouw-machines.

Vrijdag 7 september 2012
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1823580&h='Landbouw met 49 miljard topsector'Landbouw met € 49 miljard topsector' - 'Met een exportvolume van € 9 miljard is de Nederlandse agrosector een wereldspeler'. Dat zei voorzitter Jint van Dijk van de federatie Agrotechniek bij het aanbieden van 'Agrotechniek Holland, een topsector in beeld'.

Woensdag 5 september
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1821883&h=Cumela presenteert aanrijdbeveiligingCumela presenteert aanrijdbeveiliging - Bezoekers van AgroTechniek Holland (ATH) in Biddinghuizen kunnen bij verschillende trekkermerken kennismaken met de aanrijdbeveiliging die in de fronthef bevestigd kan worden.
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1820260&h=Lely Vector wint Bronzen Sikkel op ATHLely Vector wint Bronzen Sikkel op ATH - De Vector voerrobot van Lely heeft op AgroTechniek Holland (ATH) de Bronzen Sikkel gewonnen. De Vector beweegt zich zonder rail door de stal en dat maakt het systeem flexibel.
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1820639&h=Alles over duurzame energie bij LTO op ATHAlles over duurzame energie bij LTO op ATH - De stand van LTO Noord op AgroTechniek Holland (ATH) staat in het teken van duurzame energie. Op de eerste dag mocht LTO Noord al veel bezoekers ontvangen in haar stand, waar boeren en tuinders terecht kunnen met al hun vragen over energie.
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1821653&h=Schenk opent ATHSchenk opent ATHSchenk opent ATH - LTO Noord-voorzitter Siem Jan Schenk opende vanochtend de tweede editie van AgroTechniek Holland (ATH) op het evenemententerrein bij Walibi in Biddinghuizen.

Dinsdag 4 september 2012
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1820260&h=Lely Vector wint Bronzen Sikkel op ATHLely Vector wint Bronzen Sikkel op ATH - De Vector voerrobot van Lely heeft op AgroTechniek Holland (ATH) de Bronzen Sikkel gewonnen. De Vector beweegt zich zonder rail door de stal en dat maakt het systeem flexibel.
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1820639&h=Alles over duurzame energie bij LTO op ATHAlles over duurzame energie bij LTO op ATH - De stand van LTO Noord op AgroTechniek Holland (ATH) staat in het teken van duurzame energie. Op de eerste dag mocht LTO Noord al veel bezoekers ontvangen in haar stand, waar boeren en tuinders terecht kunnen met al hun vragen over energie.
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1821653&h=Schenk opent ATHSchenk opent ATH - LTO Noord-voorzitter Siem Jan Schenk opende vanochtend de tweede editie van AgroTechniek Holland (ATH) op het evenemententerrein bij Walibi in Biddinghuizen.
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1820893&h=AgroTechniek Holland zet puntjes op de iAgroTechniek Holland zet puntjes op de i - De 250 bedrijven hebben de ruim 3000 landbouwmachines van 450 merken bij de beurs AgroTechniek Holland op de plek staan. Vandaag werden de laatste puntjes op de i gezet.
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1820822&h=Stand LTO Noord in teken van energieStand LTO Noord in teken van energie - De stand van LTO Noord op AgroTechniek Holland staat in het teken van duurzame energie. Op de ATH-beurs kunnen boeren en tuinders met alle vragen over energie terecht bij de landbouworganisatie.
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1820407&h=TrekkerScan heeft voordelenTrekkerScan heeft voordelen - Centraal Orgaan Mechanisatiebedrijven (COM), Federatie Agrotechniek en SKL willen periodieke trekkerkeuringen stimuleren. Daarom geven ze tijdens de AgroTechniek Holland (ATH) de aftrap voor een nieuw initiatief: TrekkerScan, gegarandeerd goed!
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1820315&h=Uitreiking certificaten robotmelken op ATHUitreiking certificaten robotmelken op ATH - Acht studenten van het Agrarisch Opleiding Centrum Twello ontvangen op AgroTechniek Holland (ATH) het Certificaat Robotmelken. Ze krijgen het certificaat morgen in de 'Stal van de toekomst' op het beursterrein in Biddinghuizen.

Maandag 3 september
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1819724&h='De koeienstal gaat verdwijnen' - Binnenkort hoeven melkkoeien niet meer in de stal te staan, maar kunnen zij gewoon de wei weer in. Als het aan beursorganisator Willem Bierema van AgroTechniek Holland ligt, worden koeien over enkele jaren gemolken door een mobiel robotje.

Woensdag 29 augustus
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1814816&h=Meer standruimteMeer standruimte - Op AgroTechniek Holland (ATH) presenteren 250 bedrijven ruim 3000 landbouwmachines van 450 merken. De belangstelling voor deelname aan deze beurs is zo groot dat de beschikbare 200.000 vierkante meter 2 maanden voor aanvang al was volgeboekt.

Dinsdag 21 augustus
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1809331Kubota toont nieuwe trekkers op ATH - Kubota toont op AgroTechniek Holland (ATH) in Biddinghuizen 2 nieuwe trekkers in de 100 pk klasse: de M110 GX en de M135 GX. Nieuw aan de trekkers is onder andere dat ze voldoen aan de jongste emissienormen.

Maandag 2 juli
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1767365&h=ATH 2012 al volgeboektATH 2012 al volgeboekt - AgroTechniek Holland (ATH) editie 2012 is volgeboekt. Ruim 3000 landbouwmachines van 450 merken worden in Biddinghuizen gepresenteerd door 250 fabrikanten, importeurs en dealers uit de landbouwmechanisatiesector.

Dinsdag 15 mei
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1725657LTO Noord ATH-partner 2012 - LTO Noord is partner van AgroTechniek Holland (ATH). Deze vakbeurs, die wordt gehouden van 5 tot en met 8 september, beleeft dit jaar haar tweede editie op het Walibi-terrein in Biddinghuizen.

Donderdag 23 februari
• www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1652292&h=Beurs Agrotechniek Holland groeitBeurs Agrotechniek Holland groeit - Door grotere stands en nieuwkomers groeit Agrotechniek Holland (ATH). De tweejaarlijkse mechanisatiebeurs gebruikt op het Walibi-terrein in Biddinghuizen 3 in plaats van 2 expositievelden. In totaal is 18 hectare beschikbaar.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  21° / 12°
  70 %
 • Vrijdag
  20° / 15°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  60 %
Meer weer