Stand+LTO+Noord+in+teken+van+energie
© nieuwe oogst

Stand LTO Noord in teken van energie

De stand van LTO Noord op AgroTechniek Holland staat in het teken van duurzame energie. Op de ATH-beurs kunnen boeren en tuinders met alle vragen over energie terecht bij de landbouworganisatie.

LTO Noord heeft in de stand van zo’n 500 vierkante meter ‘het veld van de toekomst’ ingericht. Op dit veld kan de bezoeker kennismaken met de dienstverlening van de bedrijven op het gebied van duurzame energie.

Alle bedrijven van LTO Noord staan in één gezamenlijke stand zodat ondernemers met alle soorten vragen terecht kunnen. Naast medewerkers van de verschillende bedrijven kunnen leden ook in gesprek gaan met bestuurders.

Terras en luifel

De stand van LTO Noord bestaat uit een tent met terras en luifel, is ingericht met meubilair van steigerhout en bezoekers worden verwend met een gratis boerenburger en boerenkracht-drankje.

LTO Noord is officieel strategisch partner van AgroTechniek Holland. LTO Noord heeft standnummer V.09. Deze is te vinden bij de entree van veld C.

• Lees alle berichten over deze mechanisatiebeurs in het www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1738160&h=ATH 2012ATH-dossier

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  16° / 11°
  50 %
Meer weer