VVD Steunt Floriade Zuid-Holland

De Floriade in 2022 biedt kansen voor de economie in Zuid-Holland, stelt de Statenfractie van de VVD. De liberalen steunen het voorstel van het provinciebestuur om de Floriade naar Lansingerland en Zoetermeer te halen.

VVD-Statenlid Herman van Santen erkent dat de € 3,3 miljoen die de provincie in Floriade steekt, veel geld is. 'Maar je moet je niet blindstaren op dat bedrag. Als je er echt in gelooft en met optimisme de schouders eronder zet, kan het rendement voor Zuid-Holland wel eens veel hoger zijn.'

Van Santen benadrukt dat de greenports tot de topsectoren van de Nederlandse economie behoren. 'De welvaart van onze provincie is daar ontzettend afhankelijk van. Laten we ons ondernemend opstellen en gaan voor een Floriade waarvan de investeringen ook lange tijd na de tentoonstelling nog hun vruchten afwerpen.'

Voorwaarde

VVD stelt wel de voorwaarde dat de provincie er niet voor opdraait als € 3,3 miljoen niet genoeg blijkt te zijn. De partij is echter bereid deze diepte-investering te doen.

Van Santen: 'Problemen hoef je niet zelf te bedenken, dat doen anderen wel voor je. Kansen moet je grijpen. De Floriade is zo'n kans'.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer