Nederland+Bloeit+op+Floriade
©

Nederland Bloeit op Floriade

Met een gezamenlijke druk op de knop hebben de voorzitters van de LTO-organisaties het Nederland Bloeit-paviljoen op de Floriade geopend. De agrarische sector presenteert zich daar in de volle breedte.

Zo’n 30 ondernemers vertellen hun verhaal over ondernemen en over hun bedrijf in filmpjes die in het paviljoen zijn te zien. Bovendien hebben leden van LTO Noord, LLTB en ZLTO zich aangemeld om als gastheer en -vrouw op te treden en belangstellenden te woord te staan.

Geweldig paviljoen

LLTB-voorzitter Noud Janssen toonde zich trots dat de LTO-organisaties samen met de agribusiness en kennisinstellingen hun kennis en inspanning hebben gebundeld in een geweldig paviljoen waar de sector mee voor de dag kan komen. Voorzitter Albert Jan Maat van LTO Nederland zei vooral blij te zijn met het brede karakter van het paviljoen.

Hij sprak van 'een mooi visitekaartje van agrarisch Nederland.' De sector doet er naar zijn mening goed aan om de komende jaren nog meer mogelijkheden te benutten om de land- en tuinbouw en alles wat daarmee verweven is, aan het grote publiek te tonen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  21° / 18°
  20 %
 • Zondag
  26° / 14°
  70 %
 • Maandag
  25° / 16°
  60 %
Meer weer