Notering verse boter daalt weer

De notering van verse boter daalt weer na weken van stijgingen. Dat blijkt uit de zuivelnoteringen van ZuivelNL. De prijs van verse boter komt deze week uit op 585 euro, 13 euro lager dan vorige week. Veel overige zuivelnoteringen blijven stabiel.

Notering+verse+boter+daalt+weer
© Pixabay

Verse boter noteerde eind maart nog 561 euro en kwam vorige week dicht bij de 600 euro. Die grens wordt nu niet doorbroken.

De notering van vollemelkpoeder blijft net als vorige week op 359 euro staan. De notering van mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden is evenals stabiel en komt deze week uit op 234 euro. De notering van mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden stijgt met 1 euro en komt daarmee op 221 euro. De notering voor weipoeder blijft stabiel op 63 euro.Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  18° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  17° / 11°
  80 %
Meer weer