IJs van Happy Goats Goodness is het biologische product van 2024

Het biologische geitenijs van Happy Goats Goodness is op de Biobeurs in Den Bosch verkozen tot het biologisch product van 2024.

IJs+van+Happy+Goats+Goodness+is+het+biologische+product+van+2024
© Pixabay

'Dit product is niet alleen een geweldige aanvulling op het biologische assortiment, het is de makers ook gelukt om fluweelzacht ijs te maken zonder dat je die sterke specifieke geitensmaak erdoorheen proeft', stelt een van de juryleden. Victor Boone en Lars Hoffmann ontwikkelden het product speciaal voor een vriendin die dol is op ijs, maar een koemelkintolerantie heeft. Het duo won met hun Salty Caramel Temptation-smaak.

Er waren in totaal 30 inzendingen, op basis van 13.000 stemmen werd een top 5 gemaakt. De finalisten mochten met een korte pitch proberen de juryleden en het aanwezige publiek te overtuigen van hun product. De publieksprijs ging naar de Luna e Terra-biodynamische edamamebonen van Hollandse bodem. Deze ondernemers ontvingen ook de tweede prijs van de vakjury. De zoete aardappelchips van John Altman werd derde.

De productverkiezing is in het leven geroepen om agrarisch ondernemers met nieuwe biologisch producten te ondersteunen in het vinden van een plek op de markt. De verkiezing is georganiseerd door BioNederland in samenwerking met FoodPersonality.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Dinsdag
    21° / 10°
    5 %
  • Woensdag
    25° / 11°
    60 %
  • Donderdag
    22° / 12°
    50 %
Meer weer