HZPC ernstig getroffen door cybercriminaliteit

Aardappelveredelaar HZPC is donderdag 14 september doelwit geworden van een ernstige vorm van cybercriminaliteit. In een persbericht meldt het pootgoedbedrijf dat er een groot geldbedrag is overgeboekt naar een bankrekening van criminelen.

HZPC+ernstig+getroffen+door+cybercriminaliteit
© HZPC

Samen met banken en de politie wordt gewerkt om de schade te beperken. De uitkomst hiervan is nog verre van zeker. Een extern forensisch onderzoek is gestart. Over het lopende onderzoek kan HZPC verder geen mededelingen doen.

HZPC is in de afronding van het opmaken van haar geconsolideerde jaarrekening over boekjaar 2022-2023. Deze jaarrekening wordt normaliter in de algemene vergadering van aandeelhouders op 5 oktober vastgesteld. Het bovenstaande feit krijgt zijn weerslag in de jaarrekening 2022-2023. Daarnaast heeft het mogelijk gevolgen voor de datum van vaststelling.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer