Meeste noteringen ZuivelNL stijgen licht

De meeste zuivelnoteringen van ZuivelNL laten in week 20 een lichte stijging zien. Vollemelkpoeder is daarbij met 6 euro de grootste stijger. Met 335 euro per 100 kilo is de prijs nu weer gelijk aan de prijs van 12 april.

Meeste+noteringen+ZuivelNL+stijgen+licht
© Nieuwe Oogst

Verse boter stijgt deze week 4 euro in prijs, waardoor de notering nu uitkomt op 465 euro. Mageremelkpoeder voor veevoeder plust met 2 euro naar 224 euro en maakt een deel van daling van 6 euro van vorige week weer goed.

De notering voor mageremelkpoeder voor de voedingsindustrie blijft deze week stabiel op 240 euro per 100 kilo.

De enige notering die daalt, is die van weipoeder. Er gaat 2 euro per 100 kilo af, waardoor de notering op 64 euro per 100 kilo uitkomt.

De zuivelnoteringen schommelen de afgelopen periode wat, maar blijven gemiddeld genomen wel stabiel. Alle noteringen liggen onder de notering van 2022. De noteringen van boter en vollemelkpoeder liggen wel boven de noteringen van 2021. De mageremelkpoeders voor de voedingsindustrie en voor veevoeder liggen net onder de notering van 2021. De notering van weipoeder blijft flink achter bij de notering van 2021.



Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  22° / 16°
  20 %
 • Zaterdag
  21° / 15°
  20 %
 • Zondag
  23° / 13°
  25 %
Meer weer