Trioliet opent ontwikkelingscentrum voor software voerrobots

De voermengwagenfabrikant Trioliet in Oldenzaal heeft een eigen ontwikkelingscentrum geopend voor software van voerrobots, voerkeukens en geautomatiseerde stationaire voersystemen.

Trioliet+opent+ontwikkelingscentrum+voor+software+voerrobots
© Frits Huiden

De Overijsselse fabrikant wil in het centrum slimme, hoogwaardige software ontwikkelen met een team van eigen ingenieurs en automatiseringsspecialisten. Op de locatie worden permanente opstellingen van alle schakelkasten van voerrobots, voerkeukens en stationaire mengers gehuisvest.

Daarnaast zijn de elektronische componenten van de Triotrac-zelfrijders en Shifttronics 2- en 3 speed-reductiekasten binnen handbereik in het ontwikkelingscentrum. Op deze manier kunnen alle softwareupdates en -routines worden getest en ontwikkeld in eigen beheer.

Het ontwikkelingscentrum is ook verantwoordelijk voor de cloud- en telematicaomgeving van Trioliet. Hiermee kunnen Trioliet-dealers wereldwijd op alle systemen inloggen. Daarmee zijn alle machines en voerrobots die online zijn aangesloten te volgen, updaten en van digitaal onderhoud te voorzien.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  70 %
Meer weer