Podcast: College Boer met Constantijn Ninck Blok

In deze aflevering van College Boer is Constantijn Ninck Blok te gast. De directeur Vers en Logistiek bij Nederlands grootste supermarktketen Albert Heijn beantwoordt vragen van studenten van HAS green academy in Bosch.

College Boer is een initiatief van Nieuwe Oogst waarin een bijzondere en voor jonge boeren en tuinders relevante gast centraal staat, naar het idee van College Tour. Onder leiding van Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo interviewden agrarische jongeren dit keer Ninck Blok.

Ninck Blok gaat met studenten van HAS green academy in Den Bosch het gesprek aan over de keten, het verdienvermogen van boeren en tuinders en de rol van de supermarkten daarbij. Verder spreekt hij zich nadrukkelijk uit over het Landbouwakkoord. 'Een breedgedragen akkoord moet het vertrouwen gaan herstellen.'


College Boer is een live event waarin studenten onder leiding van een moderator vragen stellen aan een inspirerende gast. Het wordt opgenomen en uitgezonden via YouTube en op nieuweoogst.nl als videocontent en podcast.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 4°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer