Podcast: College Boer met Hans Van den Heuvel

Landbouwpolitiek en -lobby. Dat is waar de uitzendingen van College Boer om draaien. LTO-directeur Hans Van Den Heuvel laat studenten van de HAS in Den Bosch kennismaken met de landbouwlobby.

De landbouw is misschien wel een van de sectoren waarvoor het meest wordt gelobbyd. Voedselproductie en de inrichting van het buitengebied zijn belangrijke thema's in politiek Nederland en Brussel. Dit onderwerp staat centraal in College Boer.

Van den Heuvel werkt in het brandpunt van de landbouwlobby en schakelt dagelijks tussen politici, ambtenaren, beleidsmakers, boeren, tuinders en andere belanghebbenden. Om de lobby te laten slagen, is een netwerk, kennis van dossiers en een achterban nodig, legt Van den Heuvel de studenten uit.


College Boer is een live event waarin studenten onder leiding van een moderator vragen stellen aan een inspirerende gast. Het wordt opgenomen en uitgezonden via YouTube en op nieuweoogst.nl als videocontent en podcast.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  12° / 9°
  90 %
 • Vrijdag
  10° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer