Ruud Tijssens: 'Kijk als boer eens in de spiegel'

In deze aflevering van College Boer beantwoordt Ruud Tijssens als directeur Public en Cooperate Affairs van Agrifirm vragen van studenten van de HAS in Den Bosch. 'Leer je omgeving begrijpen en ontwikkel je vaardigheden als ondernemer', geeft hij ze mee.

De maatschappij vraagt om een duurzame voedselvoorziening. Hoe ga je daar als boer mee om? Samen met de studenten van de HAS interviewt Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo Tijssens. 'Met enkel een hoge productie ga je het niet redden', stelt hij.


College Boer is een live event waarin studenten onder leiding van een moderator vragen stellen aan een inspirerende gast. Het wordt opgenomen en uitgezonden via YouTube en op nieuweoogst.nl als videocontent en podcast.Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  50 %
 • Zondag
  20° / 11°
  60 %
 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
Meer weer