Zuivelmarkt duikelt verder omlaag

De zuivelmarkt staat onder druk. Het melkaanbod neemt toe, terwijl de vraag naar zuivel iets daalt. Alle noteringen van ZuivelNL laten deze week dan ook een minnetje zien. Uitzondering is die van vollemelkpoeder.

Zuivelmarkt+duikelt+verder+omlaag
© Twan Wiermans

De notering van vollemelkpoeder is stabiel en blijft staan op 415 euro. Verse boter daalt 15 euro in prijs en noteert 545 euro. Mageremelkpoeder voor food zakt met 16 euro naar 281 euro en die voor veevoer eindigt op 262 euro, een daling van 18 euro. Weipoeder levert bescheiden in met 2 euro naar 87 euro. De prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw.
Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  6° / 2°
  30 %
 • Maandag
  8° / 5°
  30 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  40 %
Meer weer