Royal FloraHolland in Rijnsburg over op zes klokken

Bloemenveiling Royal FloraHolland start vrijdag 4 november met het veilen op zes klokken in het Zuid-Hollandse Rijnsburg. De Locatiecommissie Rijnsburg geeft aan zo meer tijd en overzicht te hebben om het aantal veilgroepen te volgen.

Royal+FloraHolland+in+Rijnsburg+over+op+zes+klokken
© FloraHolland

Onder meer door technische ontwikkelingen zijn de veiltijden op de Rijnsburgse klokken het afgelopen jaar verder afgenomen. Als gevolg hiervan zijn de klokken soms al binnen een uur klaar en missen inkopers klokaanbod. 'Dat komt de koopkracht absoluut niet ten goede', schrijft Royal FloraHolland op de website.

Dit is eveneens een reden waarom afgelopen jaar op donderdagen in Rijnsburg al op zes klokken werd geveild. Inkopers en de Locatiecommissie Rijnsburg zijn enthousiast. Doordat er meer tijd en overzicht is om het aantal veilgroepen te volgen, krijgen de betreffende veilgroepen ook meer aandacht van inkopers, melden zij.

Daarom is besloten om het systeem van zes klokken per 4 november op alle dagen van de week toe te passen. 'Het aanbod van klok 1 en 2 voegen we daarbij samen op klok 2', licht Royal FloraHolland toe.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
Meer weer