POAH! Zetor Major CL 80

Deze week in POAH!: Dit is de Zetor Major CL 80 van Gerardus Pereboom uit het Overijsselse Eesveen. Hij is hobbyboer met drie koeien, maar toch wilde Pereboom graag zijn nieuwe Zetor hebben. 'Iedereen zegt tegen mij: wat een mooie trekker. Het hele Italiaanse design en de vormgeving vindt iedereen mooi.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 14°
  0 %
 • Donderdag
  31° / 16°
  0 %
 • Vrijdag
  31° / 17°
  0 %
Meer weer