Munckhof gaat ook KWH-spuitmachines produceren

Munckhof Fruit Tech Innovators in het Limburgse Horst neemt de productie van alle spuitmachines voor de fruitteelt en wijnbouw over van het merk KWH.

Munckhof+gaat+ook+KWH%2Dspuitmachines+produceren
© Nieuwe Oogst

Fabrikant KWH Holland neemt dit besluit om zo het nakomen van de levertijd beter te kunnen garanderen. Beide machinefabrikanten melden in een persbericht dat de technieken en kennis van de technieken voor bespuitingen in de fruitteelt en wijnbouw van Munckhof en KWH vergelijkbaar zijn.

Door de productie en levering van onderdelen onder te brengen bij Munckhof profiteren KWH en de KWH-dealers Abemec en BBLeap van de capaciteit en het logistieke systeem van het Limburgse bedrijf. Voor de klanten van KWH verandert er weinig, melden de fabrikanten. Voor Nederland en België blijft Abemec de dealer voor verkoop en onderhoud van KWH-spuitmachines.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  9° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  8° / 6°
  20 %
 • Woensdag
  6° / 5°
  20 %
Meer weer