Agrarisch medewerker in het zonnetje

De agrarisch medewerker staat maandag 15 augustus in het middelpunt van de belangstelling. Die dag is door Team Agro NL uitgeroepen tot Dag van de Agrarische Medewerker.

Agrarisch+medewerker+in+het+zonnetje
© John Oud

Deze speciale dag, halverwege de oogstmaand, werd in 2020 voor het eerst gelanceerd en heeft nu bij deze derde editie een vaste plek op de kalender gekregen. Voor boeren, tuinders en vissers is dit een moment om waardering te laten blijken aan alle medewerkers op hun agrarische bedrijven, vindt Team Agro NL.


Agrarische medewerkers zijn onmisbaar voor de ondernemers, vindt Team Agro NL. Zo bieden zij hulp bij het binnenhalen van de oogst, zorgen voor alle dieren, melken de koeien als de boer op vakantie gaat of nemen werkzaamheden als schoonmaak en onderhoud van machines en gebouwen voor hun rekening. Dat was in 2020 voor Team Agro NL reden om met een speciale dag de medewerkers eens in het zonnetje te zetten.


Speciale postkaart

De agrarische werkgevers kunnen naar eigen voorkeur aandacht besteden aan de dag. Namelijk met de hashtag #DagVanDeAgrarischeMedewerker in een post op hun eigen socialemedia-accounts. Daarnaast kunnen medewerkers worden verrast met iets lekkers, een attentie of via een geschreven tekst op een voor deze dag ontworpen postkaart. Via de website van Team Agro NL kan de kaart door iedereen worden gedownload en eventueel via internet worden gedrukt en verstuurd.

Team Agro NL wil verbinding maken tussen boeren en burgers en openheid geven over het echte boerenwerk. Binnen Team Agro NL hebben de boerenambassadeurs als Nederlandse voedsel- en bloemenmakers de krachten gebundeld voor sectorpromotie. Zo wordt gewerkt aan een gezamenlijke boodschap vanuit de hele agrarische sector.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  24° / 17°
  75 %
 • Maandag
  23° / 14°
  20 %
 • Dinsdag
  21° / 17°
  50 %
Meer weer