Sjaak van der Tak: 'Boeren hebben Nederland rijk gemaakt'

LTO Nederland-voorzitter Sjaak van der Tak sprak woensdagmiddag de menigte tijdens het boerenprotest in het Gelderse Stroe toe. Zijn woorden vielen in goede aarde. Hij stelde dat het 'dictaat van Van der Wal van tafel moet'.

'Handen af van het platteland. Boeren hebben het platteland opgebouwd en daarmee Nederland rijk gemaakt', stelt de LTO-voorzitter. Van der Tak riep op om de Kritische depositiewaarde (KDW) los te laten en te kijken naar de instandhouding van de natuur. 'Geen onhaalbare doelen stellen.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  25° / 15°
  80 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 10°
  10 %
Meer weer