Meeste zuivelnoteringen in de plus

De meeste zuivelnoteringen van ZuivelNL laten deze week een plus zien. Zo steeg die van verse boter 9 euro naar 725 euro. De prijs voor vollemelkpoeder blijft deze week, net als de afgelopen twee weken, stabiel op 519 euro.

Meeste+zuivelnoteringen+in+de+plus
© Nieuwe Oogst

Voor magermelkpoeder voor veevoer is deze week, net als vorige week een plus van 5 euro genoteerd. Daarmee komt deze notering op 385 euro. Die voor melkpoeder voor menselijke consumptie krijgt er deze week 4 euro bij, waardoor deze op 400 euro uitkomt. De notering voor weipoeder daalt 1 euro naar 125 euro.


<


Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  7° / 4°
  70 %
 • Maandag
  9° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  8° / 5°
  20 %
Meer weer