Plus voor boter, dikke min mageremelkpoeder

Bij de officiële Nederlandse zuivelnoteringen van ZuivelNL noteert verse boter deze week 3 euro hoger dan vorige week. Voor mageremelkpoeder is het een mindere week, zowel de notering voor de consumptie- als veevoervariant daalt ruim 10 euro.

Plus+voor+boter%2C+dikke+min+mageremelkpoeder
© Nieuwe Oogst

De notering voor verse boter komt met de stijging op 715 euro uit. Die voor vollemelkpoeder blijft deze week stabiel op 519 euro. De notering voor weipoeder daalt juist 4 euro naar 132 euro. Mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden zakt 14 euro en komt zo met 394 euro onder de 400 eurogrens terecht. Mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden komt deze week met 11 euro minder uit op 387 euro.
Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  8° / 3°
  60 %
 • Maandag
  7° / 3°
  40 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  5 %
Meer weer