Cathy van Beek nieuwe voorzitter GroentenFruit Huis

Cathy van Beek is de nieuwe voorzitter van GroentenFruit Huis. Zij volgt Kees Wantenaar op die twee termijnen de hamer hanteerde.

Cathy+van+Beek+nieuwe+voorzitter+GroentenFruit+Huis
© GroentenFruit Huis

Cathy van Beek was als bestuurder meer dan twintig jaar verantwoordelijk voor kwaliteit en veiligheid in de zorg bij diverse ziekenhuizen en vicevoorzitter van de Nederlandse zorgautoriteit. De laatste tien jaar maakte ze naam op het terrein van duurzaamheid en preventie en leefstijl.

Van Beek heeft zich de afgelopen tijd verdiept in de groente- en fruitsector. Zo heeft ze al diverse leden bezocht. 'Voordat ik voor het voorzitterschap van GroentenFruit Huis werd gevraagd, had ik totaal geen beeld van GroentenFruit Huis en slechts zijdelings van de sector.' Haar interesse in de sector is gewekt na diverse rondleidingen die door vicevoorzitter Fred van Heyningen van GroentenFruit Huis waren georganiseerd.
Rol bij totstandkoming GroentenFruit Huis

Scheidend voorzitter Wantenaar is vooral bekend om zijn rol bij de totstandkoming van GroentenFruit Huis vanuit Frugi Venta en Dutch Produce Association. De voorzitterswisseling vond plaats tijdens de dinsdag gehouden algemene ledenvergadering van GroentenFruit Huis op de Floriade.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 4°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer