Verse boter blijft flink stijgen

De notering voor verse boter van ZuivelNL laat deze week opnieuw een flinke stijging zien. Er komt 25 euro bij per 100 kilo, waardoor de notering in week 14 uitkomt op 735 euro.

Verse+boter+blijft+flink+stijgen
© Twan Wiermans

De notering voor verse boter schoot vorige week door de grens van 700 euro heen en werd het oude record uit 2017 verbroken. De andere noteringen laten een stabieler beeld zien. De notering voor mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden stijgt 4 euro en komt uit op 424 euro. Ook de notering voor mageremelkpoeder voor veevoer plust 4 euro en komt nu uit op 414 euro.Vollemelkpoeder stijgt 3 euro en komt uit op 519 euro. De notering voor weipoeder tenslotte is stabiel en blijft daardoor staan op 146 euro. Het is met name de notering voor verse boter die de laatste periode hard stijgt. Zo stond de notering voor verse boter op 4 augustus 2021 nog op 379 euro. Dat was op 2 maart nog 602 euro.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  8° / 0°
  5 %
 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  11° / 2°
  45 %
Meer weer