Zuivelnoteringen nog steeds ruim in de plus

De zuivelnoteringen van ZuivelNL laten ook in week 12 weer een flinke plus zien. Vier van de vijf noteringen stijgen met 10 euro of meer per 100 kilo.

Zuivelnoteringen+nog+steeds+ruim+in+de+plus
© Nieuwe Oogst

De grootste stijger is de notering voor mageremelkpoeder voor veevoer. Daar komt 16 euro bij, waardoor deze notering uitkomt op 405 euro en daarmee de grens van 400 euro overschrijdt. De notering voor verse boter stijgt met 13 euro en komt uit op 675 euro. Vorige week kwam daar nog 47 euro bij.

Voor vollemelkpoeder wordt een stijging van 11 euro genoteerd waarmee een stand van 516 wordt bereikt. Mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden krijgt er 10 euro bij en komt uit op 411 euro. De notering voor weipoeder krijgt er 3 euro bij en bereikt een waarde van 143 euro.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer