Zuivelnoteringen vinden weg omhoog

Na een week van slechts enkele bescheiden plusjes, weten de zuivelnoteringen van ZuivelNL deze week de weg weer goed omhoog te vinden. De notering voor verse boter stijgt in week 10 het hardst met 12 euro per 100 kilo.

Zuivelnoteringen+vinden+weg+omhoog
© Nieuwe Oogst

Deze notering komt nu uit op 615 euro. De noteringen voor vollemelkpoeder en mageremelkpoeder voor veevoer stijgen 10 euro en komen uit op respectievelijk 485 en 387 euro. Voor mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden staan de signalen ook op groen.

Daar komt deze week 7 euro bij, waardoor de stand van 379 euro wordt bereikt. De enige notering die in week 10 stabiel blijft, is die voor weipoeder. De notering blijft staan op 137 euro.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  18° / 10°
  50 %
 • Zondag
  20° / 9°
  10 %
 • Maandag
  22° / 10°
  5 %
Meer weer