PigVision Mobile-app voor kern- en subfokkers Topigs Norsvin

Topigs Norsvin gaat gebruikmaken van de PigVision Mobile-app van AgroVision. Kern- en subfokkers van Topigs Norsvin kunnen hierop overstappen en zo hun gegevens automatisch en rechtstreeks in het Farm Management Systeem invoeren.

PigVision+Mobile%2Dapp+voor+kern%2D+en+subfokkers+Topigs+Norsvin
© Twan Wiermans

PigVision Mobile was al beschikbaar voor opfokbedrijven en varkenshouders die waren aangesloten op de Farm-module voor registratie van reproductiegegevens. De bedrijven van Topigs Norsvin houden echter meer specifieke gegevens bij.

Voorbeelden daarvan zijn een biggenweegprotocol en verschillende andere tests. Om ervoor te zorgen dat alle gegevens en protocollen op elkaar aansluiten, hebben Topigs Norsvin en AgroVision nauw samengewerkt bij de doorontwikkeling van de app.


Volledig ondersteund

Alle specifieke Topigs Norsvin-protocollen zijn nu geïmplementeerd in PigVision Mobile en de app wordt volledig ondersteund. Verschillende Topigs Norsvin kernfok - en subfokbedrijven werken al met mobiele oplossingen van Farm om datakwaliteit en efficiëntie te verhogen.

Tot nu toe gebruikten zij oude handhelds of moesten permanente wifi-verbindingen in de stal installeren. De nieuwe app werkt op mobiele apparaten die RFID's, barcodes en QR-codes kunnen scannen en kan zowel online als offline worden gebruikt.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  29° / 17°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 17°
  20 %
 • Zondag
  22° / 18°
  50 %
Meer weer