Veiling ZON lanceert nieuw kloksysteem

Veiling Zon Fruit & Vegetables in het Limburgse Venlo lanceert een nieuw kloksysteem. Kosmos is een online verkoop- en informatieplatform. Met de lancering wil de Venlose groenteveiling de klokverkoop toekomstbestendig maken.

Veiling+ZON+lanceert+nieuw+kloksysteem
© Twan Wiermans

ZON laat weten dat binnen dit nieuwe systeem meer flexibiliteit mogelijk is in het blokveilen en op naam veilen. Hiermee wordt gehoor gegeven aan de stijgende vraag van telers om op naam te kunnen veilen. 'De komende jaren staan in het teken van doorontwikkeling van het systeem om zo aansluiting te blijven vinden bij onze kopers en telers', aldus Els van Herpen, manager Klokverkoop.

De veiling treft voorbereidingen voor het tonen van productfoto's en om de dagelijkse aanbodinformatie voor kopers nog completer te maken. Verder wordt onderzoek gedaan naar mogelijkheden rondom prebids en het gebruiken van Kosmos op telefoon en tablet. 'ZON blijft investeren in het nieuwste en meest moderne kloksysteem en wil haar klanten aan de klok zo bedienen met een zo compleet mogelijk assortiment', vertelt voorzitter Peter van Bree van Telersvereniging ZON.

De klokverkoop is een van de pijlers binnen de verkoopstrategie van ZON en het verkoopinstrument voor de daghandel. Naar eigen zeggen gaat ZON als eerste groenteveiling in de Benelux gebruikmaken van een nieuwe generatie klokverkoopmogelijkheden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer