WEBINAR: Zo promoot u uw eigen versproducten

Boodschappen worden in de supermarkt steeds duurder door stijgende inflatie en de oorlog in Oekraïne. Ondertussen heeft de coronacrisis ons weer eens op het belang van onze gezondheid gedrukt. Hoe kunnen we als sector de consumptie van bijvoorbeeld gezonde groenten en fruit stimuleren? Webinar 'Zo promoot u uw eigen versproducten' op maandag 21 maart om 20.30 uur gaat op deze ontwikkeling in.

WEBINAR%3A+Zo+promoot+u+uw+eigen+versproducten
© Nieuwe Oogst

In de coronacrisis wist de consument de boer en tuinder al beter te vinden, dat wordt nu ook door economische redenen steeds meer. Het belang van gezond en vers voedsel tegen een redelijke prijs neemt alleen maar toe. Nieuwe Oogst organiseert samen met Bayer webinar 'Zo promoot u uw eigen versproducten'. Daarin aandacht voor hoe u zelf als agrarisch ondernemer uw producten onder de aandacht kunt brengen bij de consument en hoe dit in de keten wordt opgepakt.


Sprekers zijn voorzitter Adri Bom-Lemstra van Glastuinbouw Nederland, directeur Laurens Sloot van Emfi (het academisch kennisinstituut voor de levensmiddelensector) en ketenmanager Nico van Vliet van Bayer Vegetable Seeds. U kunt uw vragen tijdens het webinar direct stellen aan deze deskundigen.


THEMA OEKRAÏNE: Rusland viel op 24 februari Oekraïne binnen. Deze oorlog heeft ook gevolgen voor de Nederlandse landbouwsector. Volg de laatste ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  19° / 10°
  50 %
 • Zondag
  22° / 9°
  70 %
 • Maandag
  19° / 12°
  30 %
Meer weer