Reijer de Vree (18) jongste LTO Noord-bestuurder

De 18-jarige Reijer de Vree uit het Gelderse Dodewaard is sinds kort de jongste LTO Noord-bestuurder. Hij is actief voor afdeling De Betuwe. 'Ik vind het interessant om meer te leren en ook leuk om meer van de fruitteelt te tonen.'

De Vree groeide op tussen de appels en peren. 'Ik hoop dit jaar mijn opleiding Teelt en techniek aan Yuverta in Geldermalsen af te maken en bij mijn vader het fruitbedrijf in te gaan.' Problemen ziet het jonge bestuurslid als een uitdaging. 'Er komen veranderingen in de bestrijding aan en er zijn problemen rond waterwingebieden. Daar zitten wij hier middenin. Als je dat als een uitdaging blijft zien, komt het altijd goed.'

De afdelingsbestuurder kijkt positief naar de toekomst van de fruitteelt. 'We lopen als Nederland echt voorop, daardoor zie ik zeker wel kansen.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer