Schapen dwingen politici tot samenwerking

Politici stonden donderdag op het Malieveld in Den Haag tussen de blatende schapen. Dat gebeurde op uitnodiging van LTO Nederland. De schapen bleken eigenwijze dieren te zijn die zich niet zomaar lieten leiden door de Tweede Kamerleden.

LTO Nederland hield de activiteit om vooral te benadrukken dat de politiek en de sector alleen door samenwerking tot een goed resultaat kunnen komen. Zowel bij het hoeden van schapen als bij het vaststellen van goed landbouwbeleid.

De aanwezige politici en jonge boeren kregen van de schaapsherder uitleg over het functioneren van een schaap en een schaapskudde. Daarna moest er over het Malieveld met de kudde een parcours worden afgelegd. De aanwezige NAJK-leden bleken meer gevoel voor het omgaan met dieren te hebben dan de Kamerleden.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer