POV wil koper en verkoper slachtbiggen aan elkaar koppelen

Onder varkenshouders is momenteel een groeiende belangstelling om meer slachtbiggen te verkopen, meldt Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV). Ze wil daarom samen met Vee & Logistiek Nederland koper en verkoper aan elkaar koppelen.

POV+wil+koper+en+verkoper+slachtbiggen+aan+elkaar+koppelen
© Varkens Archief

In Nederland zijn enkele slachterijen die slachtbiggen slachten en verwerken, daarnaast wordt een deel geëxporteerd naar met name Zuid-Europa. Beide organisaties willen de mogelijkheden voor extra afzet verkennen en vergroten.

Varkenshouders met interesse in de afzet van slachtbiggen, maar nog zonder afzet, kunnen een mail sturen naar Annet van den Akker: avdakker@pov.nl. Geef haar de volledige bedrijfsnaam en het adres (incl. postcode) door en ook het aantal te verkopen slachtbiggen.

Het aanbod wordt gedeeld (eerst zonder de naam en het adres van de varkenshouder) met Vee & Logistiek Nederland om de juiste match te vinden. Als er afzet is gevonden, neemt de POV contact op met de varkenshouder om beide partijen aan elkaar te koppelen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  19° / 10°
  50 %
 • Zondag
  22° / 9°
  70 %
 • Maandag
  19° / 12°
  30 %
Meer weer