POAH! New Holland T6020

Vandaag in POAH!: Er staan al een aantal Fiat-trekkers in de schuur bij familie van Egteren in het Overijsselse Diepenheim. Daar past deze metallic-bruine New Holland T6020 qua kleur goed bij. Hij heeft 120 pk en is gebouwd in 2007. Toen de familie de trekker in 2014 op demo kreeg had hij pas zevenhonderd uur gelopen in zeven jaar. Nu draait hij ongeveer duizend uur per jaar.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
 • Donderdag
  25° / 14°
  20 %
Meer weer