Driftreductie Squall ook erkend voor lucht-vloeistofdoppen

De erkenning van de hulpvloeistof Squall als driftreducerende maatregel geldt nu ook voor de lucht-vloeistofmengdoppen. Dat meldt GreenA BV, het bedrijf achter Squall.

Driftreductie+Squall+ook+erkend+voor+lucht%2Dvloeistofdoppen
© GreenA BV

Lucht-vloeistofmengdoppen, zoals de HighTechAirPlus (HTA)- en Airtec-doppen, gaan met Squall van een driftreductie van 90 naar 95 procent. Eerder was Squall al toegevoegd aan de lijst met driftreducerende technieken (DRT-lijst) voor de reguliere spuitdoppen.

Met injectie van Squall in de spuitleidingen mogen middelen, waarvoor 90 procent driftreductie geldt, met 75 procent driftreducerende doppen worden gespoten. Voor 95 procent driftreductie mag met de hulpstof een 90 procent-dop worden gebruikt. Volgens GreenA BV betekent dit voor de bespuitingen dat met Squall een fijner druppelspectrum mogelijk is. Het zorgt voor een betere verdeling en bedekking van spuitvloeistof op de te behandelen gewassen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  18° / 10°
  50 %
 • Zondag
  20° / 9°
  10 %
 • Maandag
  22° / 10°
  5 %
Meer weer