Dümmen Orange verkoopt Ethiopische productielocatie aan AQ Roses

Internationaal veredelings- en vermeerderingsbedrijf Dümmen Orange heeft de Ethiopische productielocatie in Debre Zeit verkocht aan AQ Roses. Dümmen Orange neemt afscheid van de rozenteelt in het Afrikaanse land en gaat zich weer richten op veredeling en vermeerdering.

D%C3%BCmmen+Orange+verkoopt+Ethiopische+productielocatie+aan+AQ+Roses
© Dümmen Orange

De vermeerderingslocatie in Debre Zeit blijft wel in handen van Dümmen Orange. Alle productiemedewerkers gaan van Dümmen Orange over naar AQ Roses. De medewerkers die zich bezighouden met veredeling en vermeerdering blijven bij Dümmen Orange werken.


De rozen van AQ Roses worden in Nederland verkocht onder de naam Rosa Plaza. Het bedrijf is in handen van de familie Ammerlaan. De familie heeft jarenlange ervaring met het telen van rozen in Ethiopië. De rozen uit Debre Zeit zijn de afgelopen maanden al vermarkt door Rosa Plaza.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  17° / 13°
  50 %
Meer weer