Tijdslot en kleine groepen bij Open dag CZAV/Rusthoeve

Geen volle platte karren door de vele proefvelden tijdens de Open dag CZAV/Rusthoeve dit jaar. Vanwege corona is het jaarlijkse akkerbouwevenement verspreid over twee dagen.

Tijdslot+en+kleine+groepen+bij+Open+dag+CZAV%2FRusthoeve
© Anton Dingemanse

De Open Dag CZAV/Rusthoeve 2021 bij proefboerderij Rusthoeve heeft als thema 'Toekomstgericht telen'. Dit komt onder meer tot uiting in de vele rondgangen door de proefvelden. Onder meer ZLTO is vertegenwoordigd met boer-bodem projecten als Carbon Farming, FABulous Farmers en Bodem-Up.

Telers konden vanwege corona de vorige editie alleen 'digitaal' een bezoek brengen aan de proefvelden. Dit jaar kunnen bezoekers zowel fysiek als digitaal deelnemen. In korte filmpjes wordt uitgelegd wat er aan proeven en ontwikkelingen te zien is, alsmede de ontwikkelingen in de landbouw op dat specifieke gebied.


Online bedrijvenmarkt

De rondgangen worden per tijdslot in kleine groepen gevolgd. Dus in tegenstelling tot voorgaande edities dit jaar dus geen volle karren. Ook de bekende bedrijvenmarkt met informatiestands is vanwege de pandemie ook online te bezoeken.

In korte filmpjes wordt uitgelegd wat er aan proeven en ontwikkelingen te zien is

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer