Laatste asperges van het land

Voor de meeste aspergetelers is het seizoen afgelopen. Ook bij Leon Peeters in het Limburgse Beringe gaat de laatste asperge over de band. 'We zijn blij als het seizoen begint, maar ook blij als het weer afgelopen is. Het was er een met uitersten. Een redelijk begin met goede prijzen, maar de late teelt bracht niet veel op.'

Vooral het grillige voorjaarsweer zorgde bij Peeters voor de nodige problemen. 'Mei was koud en nat en dat resulteerde in weinig kilo's met hoge oogstkosten. Door het warme weer van afgelopen weken zijn de prijzen ingezakt en eindigden we in mineur.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  17° / 13°
  50 %
Meer weer